Bruidskapsel .

 

Je gaat trouwen en je bent opzoek naar een geweldig bruidskapsel, een bruidskapsel welke passend is bij jouw uiterlijke kenmerken, je jurk en nog belangrijker, je persoonlijkheid.

Je hebt een idee van een bruidskapsel zoals jij het graag zou willen hebben en je zoekt iemand die dit idee kan resulteren. Dan ben je bij mij aan het juiste adres, want ik maak bruidskapsel waarbij jij dit idee voor 100% terug zal zien in je bruidskapsel. 

Een bruidskapsel is voor mij een speciaal kapsel, niet zomaar iets wegstoken maar echt een bruidskapsel die houdbaar is, pluisvrij en afgestemd is op jouw wensen.

Wanneer ik je bruidskapsel verzorg, dan zal ik aan de hand van de conditie van je haar en je wensen, een passend advies geven van wat mogelijk is en wat niet. 
Maar bijna altijd kan ik van het onmogelijke het mogelijke maken en door middel van extra toevoegingen zoals vulling , extensions of extra voorbereiding van het haar, jouw droom bruidskapsel maken .  

IMG 6121  IMG 6122  IMG 5921  IMG 5895

 Multi Culturele bruidskapsel
Mijn kennis gaat zeer ver en heb voor bijna alle culturen weleens een bruidskapsel mogen verzorgen. Dit is dus geen enkel probleem voor mij. Neem gerust eens contact op om al je vragen te stellen .


Gasten en familie, uiteraard ben ik  er ook voor uw gasten en naaste familie. Moet uw moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s), de getuigen en uw beste vriendin(nen) ook gestyled worden? Dat kan.
Ik maak zichtbaar onderscheidt tussen de bruid en haar bruidsgasten, zo zal ik voor bruidsgasten andere technieken toepassen en geen gebruik maken van toevoegingen . 


100% tevredenheidsgarantie
Ik neem alle tijd voor je en luister goed naar al je wensen, mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent, is er een mogelijkheid dat je kiest voor een 2de proefsessie of onze samenwerking annuleerd. Echter zal ik er alles aan doen om bij jouw een echte wauw gevoel te creeeren. 

Op locatie:
Voor je bruidskapsel kom ik op jullie trouwdag aan huis/ op locatie. oa werkzaam in 
Aalsmeer, Almere, Amstelveen, Beverwijk, de Hoef, Diemen, Volendam, Haarlem, Schiphol-Rijk, Heemstede, Purmerend, Uithoorn, Velsen-Noord, weesp, zaandam, Amsterdam, utrecht, maarssen, leidsche rijn, Amersfoort etc
Maar ook naar andere delen in het land kom ik graag naar je toe.

Klik hier voor recensies welke staan geschreven op mijn acount op The Perfect Wedding.